3 reguli simple care va asigura cazarea asa cum va doriti

Ca de obicei, in perioada sarbatorilor, in goana dupa ofertele de cazare, majoritatea turistilor nu mai tin cont si de regulile de baza atunci cand aleg unitatea de cazare unde isi vor petrece vacanta si asa, o parte din cei ce sunt entuziasti ca au descoperit ca prin minune o oferta unica la un pret de nerefuzat, ajung intr-un final sa isi petreaca vacanta in spatii de cazare deloc asemanatoare cu cele afisate in poze pe site-urile de rezervari sau chiar mai rau, ajung la adresa unitatii de cazare si constata ca aceasta nu exista.

Iata 3 reguli simple care va asigura cazarea asa cum va doriti.

1- Citeste review-urile

Review-urile sunt dovada clara ca unitatea de cazare exista si conditiile sunt cele mentionate. In cazul hotelurilor, este aprope imposibil sa nu gasiti un feedback pe pagina de prezentare, mai ales pe platformele mari de rezervari.

( cu mult mai relevante sunt comentariile afisate pe platformele de rezervari fata de site-ul propriu ).

Daca alegeti un apartament in regim hotelier si nu are inca review-uri, puteti solicita proprietarului sau administratorului, un apel video din apartament sau o vizionare in prealabil.

2- Rezerva online

Rezervarea facuta online pe o platforma de rezervari, va aduce un plus de siguranta in ceea ce priveste valabilitatea si calitatea unitatii de cazare. Sansele ca o platforma de rezervari sa accespte plata cu cardul pentru o proprietate ce nu exista sau nu are standardul mentionat, sunt minime.

3- Solicita factura

Atunci cand rezervati online, primiti automat confirmarea rezervarii pe mail si o factura fiscala pentru plata efectuata. Daca alegeti sa rezervati printr-o agentie, aceasta va va emite de asemenea o factura fiscala unde vor fi mentionate detaliile rezervarii.

Evitati depunerile numerar in conturile unor persoane fizice fara sa indeplineasca cele 3 reguli simple.

Chiar si persoanele fizice care inchiriaza pe cont propriu apartamente in regim hotelier, au un PFA sau o alta forma juridica care îi permite sa va ofere o factura sau o dovada sigura a rezervarii.

Asadar cu 3 reguli simple va puteti planui linistit toate activitatile pe parcursul vacantei, fara sa va ingrijoreze situatia unitatii de cazare rezervata.

Vacanţa este o necesitate, nu un lux. 🙂


LEAVE A REPLY

    Categorii