Infiintat in 2012, Grupul Rent For Comfort oferă o gamă largă de apartamente, vile, case de vacanta și penthouse-uri în principalele orase din Romania.

Fiecare unitate de cazare din portofoliul nostru este inspectat de către personalul nostru pentru a asigura o ședere calitativă pentru oaspeții noștri.

Rezervarea unui apartament este rapidă și ușoară și vă poate economisi până la 50% fata de hotel.

Scopul nostru este să vă oferim cel mai bun apartament la cel mai mic preț.

*Tarif sezonier, preț special

*Oferte last minute

*Toate utilitatile incluse

*Bucătării complet echipate

*Lenjeria de pat și prosoape incluse

*Serviciu de menaj disponibil

*Programe corporative și ratele disponibile

*Serviciu de urgență de 24 de ore

*În locațiile selectate: paza si camere de supravechere

Intrebari legate de rezervarea dvs.?

Intrebari legate de apartamentul dvs.?

Pentru orice situatie, trimiteți un e-mail la:

contact@rentforcomfort.com

Sau sunați-ne:

Mobil: +40 746342617

Mobil: +40 730878596

EXPERIENŢĂ

Dispunem de locatii multiple in majoritatea oraselor din Romania, facem asta de 8 ani, foarte puține agenții concurente au experiența noastră în domeniul închirieri de apartamente în Romania.

PREȚURI

Tarifele de închirieri la apartamentele din portofoliul nostru sunt cele mai convenabile pe care le puteți găsi, desi le puteti gasi pe toate marile platforme de rezervai, pe www.rentforcomfort.com veti gasi cele mai mici preturi. Una dintre principalele obiective ale zonei noastre de marketing în timpul selecției și afilierii proprietarilor de apartamente este aceea de a putea oferi cea mai bună soluție pentru solicitarea dvs, numai pentru clientii noștri.

PASIUNE

Satisfacția clienților noștri este de cea mai mare importanță pentru noi, de aceea acordăm o atenție deosebită nevoilor clienților noștri.

ÎNŢELEGERE

Ascultăm oaspeții noștri, îi ințelegem și avem grijă de ei. Sugestiile dvs. ne ajută să facem o treabă mai bună.

ÎNGRIJIRE

Ne îngrijim de toate apartamentele noastre și le verificăm cu atenție pentru a vă face șederea de neuitat.

COMUNICARE

Nu suntem doar un site de rezervari online: scopul nostru este de a comunica cu invitatii nostri si de a le ajuta sa isi petreaca vacantele perfecte, pas cu pas.

CUNOAȘTERE

Suntem conștienți de faptul că loialitatea oaspeților noștri este foarte importantă. Un oaspete fericit este ținta noastră principală.

EXPERTIZĂ

Personalul nostru multilingv și profesionist are cunoștințe complete despre apartamentele noastre și zona înconjurătoare și vă va oferi toate informațiile necesare pentru a vă bucura de sejurul dvs.

GARANȚIE

Garantăm calitatea apartamentelor noastre și suntem gata să schimbăm apartamentul pe care îl închiriați în cazul în care nu corespunde criteriilor de calitate menționate în site, fără costuri suplimentare.

INOVAȚIE

Interesul și curiozitatea noastră pentru noutate ne țin la curent cu cele mai noi soluții, tehnologia este una din pasiunile noastre. Suntem bucuroși să vă întâlnim în birourile noastre, pentru a vă oferi cat mai multe detalii si o cafea bună :).